torstai 21. huhtikuuta 2022

Valkoinen Vappu Tampereella 2022? On totuuden aika niin työn järkevyydestä, mahdollisuuksista kuin työn vastaanottamisen tai sen tekemisen suhteesta, niin että siitä olisi jtkn tekijänkin kouraan?

Keväiset koirat mustaa ja valkoista eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Lehto Seppo 12.4.2022 pic15Valkoinen Vappu Tampereella 2022?

On totuuden aika niin työn järkevyydestä, mahdollisuuksista kuin työn vastaanottamisen tai sen tekemisen suhteesta, niin että siitä olisi jtkn tekijänkin kouraan?

Suomessa n 400 000 ulosotossa. Siitä joukosta tuli paljon uutta työväkeä ;) kun ulosoton suojaosuuksia nostettaisiin.
Monilla ulosotossa oleva ns "perinteinen" työ on poissuljettu vaihtoehto. Tyhjän saa pyytämättäkin. Ko tahoista on tehty eräänlainen Intian kastijärjestelmän tapainen paarialuokka, ainoa ero, että ylläpito tulee monille toimeentulotukena ymv, kun on ns syrjäytetty/syrjäytynyt ns leimatuttuna / työtaidot rapautuneena kuin ryssien tankit Siperian varastoissa homeessa.
Matti Vanhasen hallitus kepuleina laittoi suuren osan heistä 15 v ulosottoon, kun myytiin Arsenal roskapankin luotot ns kyömynenille ulosottaviksi muutaman prosentin summalla velkapääomasta, joita ko kipapäät ovat voineet ulosmitata koko summasta ko tahoilta.

Viite:

Eduskuntavaaliehdokas Lehto Seppo kohtaa Mustan tulevaisuuden eduskuntavaaleissa koiran iltakusetusreissulla kuva 15.4.2022 pic2Seppo Lehto Huk, historioitsija, eduskuntavaaliehdokas eduskuntavaaleissa 2023


----------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti