perjantai 8. huhtikuuta 2022

Erilaisilla kommarihuorien jälkeläisten miinoittamille keskustelupalstoilla luuraa Ryssän saastaisia isovenäläisiä sotarikoksia hyväksyviä ja markkkinoivia hyvyytenä markkinoivia kansakunnallisia Ryssän asialla olevia suomeksi kirjoittavia rottia

Fight against foreign invaders

Erilaisilla kommarihuorien jälkeläisten miinoittamille keskustelupalstoilla luuraa Ryssän saastaisia isovenäläisiä sotarikoksia hyväksyviä ja markkkinoivia hyvyytenä markkinoivia kansakunnallisia Ryssän asialla olevia, suomeksi kirjoittavia rottia. 


Heille yhteisesti oheinen: 
Tarkoittanet isovenäläistä sovjetia. Putin on pitänyt ja pitää Stalinia edelleen esikuvanaan niin teoissa kuin toimissaan tavoitteiden ollessa 1:1:een. 

Voisitko kommarina lopettaa heikot läpsyttelysi Saksan suuntaan. Sankarivainajamme alueriistot haavoittuneet etc tulivat Ryssän kautta. Lapin sotakin oli Ryssän sota. Saksaa on kiittäminen jääkäriliikkeestä, Vapaussota 1918 ja jatkosodan tuestaan.


Talvisodan muistopäivän alla 11.3.2022 Ryssä helvettiin Ukrainasta Suomesta etc
Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa

Kansakunnallinen aluepalauttaja, ole sinäkin?
Ajan Suunta päätoimittaja

Ryssän rikolliset sotilaat murhaavat ukrainalaisia ja ryöstävät tapettujen perheiden tavaroita postitellen niitä Valko-Venäjältä kotiin "isin lahjoina" niin leluina, vaatteina, elektroniikkana kuin muunakin.
russian marauder soldier
---------
--------
Only lasting solution to Russian warcriminal Putin
-------------------------------------------------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti