lauantai 8. joulukuuta 2018

Historiakatsaus hakaristin asemaan Suomen historiassa ja itsenäisyyspäivänä. Presidentinlinnassa hakaristimies useita hakaristejä rinnassa. 2-standardit rules?


Kohti vapautta hakaristiliput liehuen 6.12.2018  Seppo Lehto historioitsija eduskuntavaaliehdokas Tampere ( Kuva yllä)

Historiakatsaus hakaristin asemaan Suomen historiassa ja itsenäisyyspäivänä. Presidentinlinnassa hakaristimies useita hakaristejä rinnassa. 2-standardit rules?
Jostain syystä riippuu paikkakunnasta onko sankarihautojen kivissä hakaristit. Hämeenlinnan Vanaja hautausmaalla on jättisuuri hakaristi ko sankarihautausmaapaikalla. 
Kohti vapautta hakaristiliput liehuen 6.12.2018  Seppo Lehto historioitsija eduskuntavaaliehdokas Tampere
Hakarististä vinkuville: Onhan siellä ollut isislippuja videoilla nähdyissä streeamauksissa kun on on ollut matumarsseja. 
Ei olla puututtu isistahojen väkivaltajulisteisiin tai terroristisiin antifajulisteisiin.
Hakaristit kuuluvat olennaisena osana presidentinlippuun, armeijan joukko-osastotunnuksiin etc. Ei pidä antaa tilaa valheellisille ja totuutta väistäville stalinistisille tuntemuksille somessa eikä virkamiespäätöksinä = mielivaltana. 

Historioitsija eduskuntavaaliehdokas Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto kirjaa enempi blogissaan sillä fb ei suvaitse historiafaktoja https://ihmisoikeudet-ja-hakaristi.blogspot.com/ 

.. kun luet somea ja blogejani, niin mieti miten oikein on?

--------------------
Ajan Suunta somejulkaisu, jaa alta olevista painikkeista muualle, kiitos.
https://ajan-suunta.blogspot.com/

---------------

PS: Facebook ei ole oikea somealusta vaan stalinistien kyynpesä missä vain valheet ovat sallittuja. Oheisesta tuli tovi sitten 30 vrk julkaisuesto omalle fb-tilille = Oppikaa toimimaan paremmilla somealustoilla kuin mikko kärnän ja antifa tapaisia kommunisvalheita jakavilla somealustoilla: 

"Lapin sota oli Stalinin sota, suomalaiset yritettiin saada viivyttämään joukojen päästämistä Berliiniin. BlasfemiFinland
Seppo Lehto: Suuri kiitos Saksalle viime sotien tuestaan miehittäjä-Ryssää vastaan. Ymmärrettävää olisi jos miehittäjämme moskovan oblastin lippu olisi kielletty. Hakaristilippu pitäisi kuulua joka koulun ja pihan lippujuhlaan https://hakaristi-ja-tervehdys.blogspot.com/ Seppo Lehto eduskuntaan: Suomi suomalaisille!"

---------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti