torstai 30. joulukuuta 2021

Onhan jokaisella ajattelevalla tuo Mein Kampf hyllyssä, siinä kuin raamattukin? Jos on lukenut raamatun ja sellainen on, niin toki Aatun kirjakin pitää olla vastapainona paimentolaistarinoilleOnhan jokaisella ajattelevalla tuo Mein Kampf hyllyssä, siinä kuin raamattukin? Jos on lukenut raamatun ja sellainen on, niin toki Aatun kirjakin pitää olla vastapainona paimentolaistarinoille ja niiden satuilujen taustan ymmärtämiseksi. Tuli itselle Mein Kampf eli Taisteluni kirja 2-osaisena 2017 erään kuolinpesän yhteydessä. Oli seinällinen kirjoja joista suurin osa lensi roskiin.
Tuo kirja oli naamioitu, kansilehdillä. 

Onneksi katsoin joka kirjan ennen poisheittoa, niin tuli talteen ja aloitettua lukeminen. Voin suositella pätevämpänä näkemyksenä ja ajankuvauksena kuin "voittajien" tulkinnat Versaillesin "rauhansopimuksesta".

Miehitetyt alueet takaisille kaikille miehittäjä-Ryssän uhreille Saksasta Suomeen Japanille Ukrainalle etcSeppo Lehto historioitsija TampereEnsimmäisen maailmansodan jälkeen useita miljoonia saksalaisia alueineen liitettiin Puolaan mm täysin saksalainen Danzig kaupunki alueineen. Toisen maailmansodan jälkeen jatkuivat Saksan silpomiset ja riistot kuten Suomen ja muun Baltian, Japanin etc kohdalla:----------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti