maanantai 21. marraskuuta 2016

Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto: Terhi Kiemunki ja kansankiihotussyyte jälleen oivallinen näyte kananpaskaa korvien välissä maksetuista demlasyyttäjistä valtionsyyttäjälaitoksessa

Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto:

Terhi Kiemunki ja kansankiihotussyyte jälleen oivallinen näyte kananpaskaa korvien välissä maksetuista demlasyyttäjistä valtionsyyttäjälaitoksessa
Puolustetaan verovaroin kallispalkkaisin juristein olematonta "hyvää" sellaisten puolesta jotka omissa maissaan milloin "shiioina" tai "sunni"-tahoina käyvät räjäyttelemässä toisiaan saman koraanin lukupaikoissa eli moskeijoissa. Mielipuolista eikö totta?


-----------------------------------------
Syyttäjän hommista "pontius pilatuksen" tapaan samoin syyttein eli "kanojen kiihotus" / kansankiihotussyyttein yritetään jälleen akanoista tehdä jyviä ja toisinpäin. Syyttäjänä toimi pasi vainio, valtionsyyttäjä raija toiviainen alkuperäinen haastehakemuksen virittäjä haastehakemuksessa, mitä jaettiin lehtineekereille näytösoikeudenkäynnin alussa.
Terhi Kiemunki ja puolusasianajajansa Mika Ylönen Kuvaaja Seppo Lehto


------------
Muistiinpanojen puhtaaksikirjoitus ottaa koville, jätän varauman, että kuulin väärin tai kirjausvirheen mahdollisuuden, sillä näytösoikeudenkäynnin tallentaminen kiellettiin heti aluksi pj tuomari Leena Kinnusen käskystä.

Syytteessä on kyse eduskunta-avustajan 27. maaliskuuta ns. Uusi Suomi -verkkolehdessä julkaisemasta blogikirjoituksesta. Siinä oli syytteen mukaan paneteltu ja solvattu islaminuskoa tunnustavaa ihmisryhmää uskonnon perusteella. Väitehän on tietenkin ennen KO ratkaisua puhdasta ryssäläistä panettelua ja solvaamista Terhi Kiemunkia koskien. Kirjoitus on sittemmin poistettu verkkolehdestä. Siinä muun muassa kuvataan tulevaisuuden Suomea maana, jossa vääräuskoiset on tapettu, naiset ja lapset raiskattu sekä moskeijat pystytetty 
 
Syytteiden luku alkoi 21.11.2011 kello 10 jälkeen monotonisena demlahorinana ilman päätä saati häntää. Pakko oli kuunnella tuskastumiseen asti tuleeko sieltä asiaa vai pelkkää suolikaasua. 

Puolustus Mika Ylönen otti puolustuksen puheenvuoroja korostaen termejä ko syytteen tuoneesta kirjoituksesta ".. niin kauan kuin" + "joka ei ole valmiina luopumaan", "emme pääse eroon terrorismista". 

Korostettiin poliittisen kirjoituksen sävyä ja tapahtumataustaa mm Supon ja terrorismitutkijain näkemyksiä islamista.

Syyttäjän tehtävänä oli yrittää vedättää naurettavalla ja harhaisella syytteelle "näyttöä": "Kiihottaminen, mitä tarkoittaa?". 

Tunnustan tapahtumaa seuranneena lehtineekerinä: Ei kostunut kuuntelijana pöksyt, eikä perse. Jotenkin oli turhauttava tunnelma. Tämäkö ("olematon kansankiihotus ja sen todistelu") on olennaisen tärkeää oikeuslaitoksen imagon kannalta?
-------------------------------
Syyttäjä Pasi Vainio takelteli, osin mumisten epämääräisin viittaussuhtein (Oliko vittuilua yleisölle?) vuoropuheluna asiasta Mika Ylösen kanssa: "Kiihottaminen mitä tarkoittaa? Maahanmuuttovastaisuus sanomana".

Puolustusasianaja jatkoi luetellen aihetodisteita teemasta islam aiheiset kirjoitukset: 
- USA:ssa: Islam ja terrorismi etc.

Yhteenvetona: "Maahanmuuttovastaisista / maahanmuuton vastustajista on päästävä eroon".

Syyttäjän väite: "Puhutaan vain islamista, yritti kytkeä ihmisryhmäksi, kansanryhmäksi".

Syyttäjä yritti vesittää puolustuksen todistelua: "Nyt on Terhi Kiemunki syytteessä". Pyrki ohittamaan ajankuvan siitä mikä on muille sallittua. 

Tuomari päätti että käydään julkaisuja läpi otsikkotasolla, syyttäjän edustaja suostui. 

Näyttönä muistutettiin Supon Pelttarin lausumista, terrorismitutkija Kalevan lausuma: "Islam on väkivaltaa".

Viitattiin myös "Zalehin"(korvakuulolla") kantaan. Oletan että kyseessä tämä 
Siirtolaisvirta Lähi-idästä, Afrikasta ja Aasiasta tulisi ohjata EU-maiden sijaan laadukkaille pakolaisleireille lähtömaiden tuntumaan. Näin kirjoittaa alan tutkija Alan Salehzadeh Iltalehden blogissaan.
Salehzadeh kirjoittaa, että kaikki Eurooppaan tällä hetkellä tulevat pakolaiset tulevat salakuljettajien kautta. Hänen mukaansa kyseessä on yleinen fakta, joka on kaikkien viranomaisten tiedossa.
Siksi Eurooppaan tulevat pakolaiset eivät voi olla niitä, joita sota on pahimmin runnonut. Salehzadeh huomauttaa, että muutoin heillä ei olisi varaa maksaa tuhansia euroja salakuljettajille.  Lähde: http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/asiantuntija-iltalehdessa-pakolaiset-ohjattava-lahileireille-ei-eu-maihin/5282634

"Missä on moskeijoita on jihadisteja" Liittynee netissäkin julkaistuun kantaan ( http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/337583-tutkija-vastustaa-suurmoskeijaa-missa-opetetaan-vahiten-islamia-on-myos-vahiten )

Viitteenä lisäksi mainintoja mm: 
- Sebastian Tynkkysen: Herääminen todellisuuteen
- Donald Trump: Islam on uhka USA:lle
- Olli Immonen: Miksi islam on uhka?
- Vapaa-ajattelijoiden kannan esittelyä islamiin
- Islam-ilta Ylessä
- Kouvolan sanomien artikkeli "Islamin pysäytettävyydestä" (tmv)
Syyttäjä hylkäsi puolustuksen ylläolevat fakta-argumentit: "Ei kuulu tähän asiaan". Syyttäjä väitti että EIT:n vapauttava kirjoitus reportteria kohtaan koski vain raportointiaan, mikä on taasen sallittavaa.

Terhi Kiemungin kuuleminen alkoi n. 10:53:

Kuultiin lakimiehensä kysymys ja vastaustekniikalla asemastaan politiikkona ja perussuomalaisena poliitikkona.

Kirjoituksen motiivia käytiin läpi: Kyseltiin, liittyykö kirjoitukseen jtkn aikaisempaa?

Terhi Kiemunki vastasi: "Kymmenet mediat reagoivat hänen facebookkirjoituksiinsa Brysselin terrori-iskuista. Mediassa tuomittiin terrori-islamista kirjoittaneet."

Terhi Kiemunkia kuultiin Brysselin terrori-iskuista, esim: USA:n kanta ja Suomen UM:n varoitukset matkustajille.

Median mukaan uhkana: "Vihapuhe ja rasismi".

Terhi toi esiin ongelman: "Jos puhutaan jstkn ihmisryhmästä se tuomitaan, mutta jos puhutaan suomalaisista vastaavaa, niin kukaan ei pöyristy. ( Blogin kirjoittaja Seppo Lehto kirjaa: Kaksoisstandardia Terhi Kiemunki tarkoittaa)

Terhi Kiemunki täsmensi yhteenvetoaan: "Halutaan vaientaa kritiikin esittäjät."

- Kiistettiin puhuttavan henkilöistä, vain "kulttuurista".
Blogistin eli Seppo Lehdon kanta oli vähällä tulla välihuutona: Muista koraanin käskyt vääräuskoisia kohtaan. Koraanin asema muslimeille / muhamettilaisille jäivät tässä yhteydessä käsittelemättä (Lähdeaineistona vankin näyttö islamista).

Terhi Kiemunki muistutti HS:n "Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeita" julkaisusta. Lisäksi muistutti Europolin kannasta tilastoina.

- Korosti että euroopan muslimien teoista on tilastollinen fakta-aineisto.
- Herkullinen yksityiskohta oli Terhin kuitti: "Islamia puoltavat tahot monasti feministejä ja sateenkaariväkeä".

Puolustus ristikuulusteli Terhiä. Mitä tarkoittaa kirjoitukset islamin maanvaltaamisesta?
Terhi K:n kanta: "Emme halua maahamme ... jokainen joka luopuu islamin väkivallasta".

Vertailua: Missä sharialaki vrt miten suhtaudutaan lapsiavioliittoihin, raiskauksiin jne.

Terhi K: "Uskonnon ja kulttuurin leviäminen ei liity maahanmuuttoon". Tässä vaiheessa blogisti ei ollut varma kuuliko oikein?

Lakimiehensä kyseli:

Europolin kantaan paluu argumentoinnissa, , kymmenet median edustajat esiintyvät tuomareina. On levitetty tietona, että Terhi Kiemunki on syyllistynyt kiihottamiseen, panetteluun.

Lakimies korosti: Ei ketään vastaan? Terhi K kiisti ja totesi, että lähinnä "median" edustajat kiihottuneet. Onko muissa kerrottu vastaavaa? Terhi luetteli eri maita. Terhi Kiemunki esitti että "kirjoituksensa ovat olleet maltillisia."

Klo 11:12 Syyttäjä alkoi tarkentelemaan Terhi Kiemungin todistelua eli saivartelemaan.

Mitä tarkoitatte eri esimerkein? "En halua maahamme yhtäkään muslimia" .. "joka ei ole valmis luopumaan islamin uskonnosta" ( Erikoista että viesti voi vääristyä kun lievästi aistivammaisena joutui käsin kirjaamaan menettäen osan kuulemastaan käräjäoikeuden kieltäessä muun tallentamisen, vaikka kyseessä julkinen ns. oikeudenkäynti)


Terhi Kiemunki kiisti: En tarkoittanut että pitää luopua uskonnostaan. Tässä ajassa kommentointinsa tarkoitti viimeaikaisia tapahtumia ( Brysselin terrori-iskut 2015 ymv)

Syyttäjä lateli latteuksiaan: Mika motiivitausta kirjoitukselleen?

Terhi Kiemunki: Median samanaikainen toiminta, missä tuomitaan kirjoittajat, jotka kritisoivat terrori-iskuja. .. "En ole uskontotutkija, mutta koraani kirjana on sama kaikille muslimeille". ;) Heh ;).

Syyttäjä: Tarkoittaako islam väkivaltaisuutta? Miksi ette ole esitelleet islamin ääri-ilmiöitä vaan yleisesti  / yleistäneet islamista?

Terhi Kiemunki: Niissä maissa joissa islam on vallassa on väkivaltainen ja suvaisematon laki. (Blogistin huomio: Helposti todennettavissa Afganistan, Saudi-Arabia jne)

Lakimies jatkoi terrori-iskujen luetteloa tehden yhteenvedon: Media tai ne itse ovat ilmoittaneet ko iskut islamin nimissä tehdyiksi.  (Faktaa)

Terhi Kiemunki jatkoi: "Naisen asema, sukupuolivähemmistöjen asema, homoseksuaalisuuden kovat rangaistukset, kuolemanrangaistus tulee helposti" näyttöjä.

Lakimies: Onko ollut vaikutusta Supon arvionneilla (viitasi ilmeisesti tilanteesta)?

Terhi K kuittasi: "On ollut".

Tuomari Leena Kinnanen: Onko tuomittu vankeuteen, tulojen tarkistelua etc, netto 1500€/kk.

Syyttäjän puheenvuoro jälleen vanhan kertausta: 


- Korostaa TK:n kirjoitus riidaton tunnusmerkistö. Hallituksen lakiesityksen mukaan ei edellytetä edes kiihottavan ( Jäin ihmettelemään kuulinko oikein blogistina tallentajana)
Riittää, että voi täyttää rikoksen tunnusmerkistön.
- Kirjoitus hyvin yleistävä
- Uskontoon kuuluu kulttuuri
- "Alistava ja väkivaltainen kulttuuri"; Syyttäjän tulkinta: Ei ole kestävä tulkinta.
- "Henkilöt jotka kuuluvat tiettyyn uskontokuntaan"
- Ihmisryhmä luontevampi tukinta kuin kansanryhmä

Syyttäjä jankkasi samoja asioita moneen kertaan kuin olisi joulupuuroa hämmentänyt.

"Liittyy yleiseen kirjoitteluun maahanmuuttoon, ettei haluta tietyn ihmisryhmän ihmisiä". (Blogistin huomio: Eiköhän se ole luontaista; Kuka haluaa rikollisjärjstön, puliukkojen luolan tmv takapihalleen?)

Syyttäjä pyrki mitätöimään Terhi Kiemungin kirjoituksen vaikuttimet, "käyttänyt harkitusti, ei hetken vimmassa".
- Syyttäjä jatkoi: "Kun mennään tietyn rajan yli täytyy vastustaa".

Syyttäjä otti esiin hollantilaisen parlamentaarikon tuomion. Tunnusmerkistö: Solvaus ja halvekunta.
- Vaatimuksensa 50 päiväsakkoa tai jtkn siihen suuntaan.
Perusteluina Kouvolan hovioikeuden kanta ( Viittaussuhde ilmeinen James Hirvisaaren näytösoikeudenkäynnin tuomioon samasta syytteestä, sanomatta nimeltä)

Syyttäjä väitti: "Asioita on mahdollista käsitellä muulla tavoin vertaili EIT kantoihin tanskalaistoimittajan tapauksessa, missä vapautettiin tuomiostaan.

- "Poliittisessa puheessakaan ei ole sallittua (kaikki?).
- Toisti vaatimuksensa 50 pvs suuntaan

Puolustus otti esiin mika illmanin väitöksen 2005 vuodelta. "Luetaan niin kuin se on kirjattu:

Korostettiin: "Niin kauan kuin" - varaumaa
Samoin: Supon Europolin kannat, faktat: "Niin kauan kuin + joka ei ole valmis luopumaan"
Syyttäjän esimerkit eivät kelpaa tämän tapauksen vastineeksi.

----------------

Puolustus terhakoitui korostamaan: Onko niin että Suomessa voidaan hyväksyä islamin tiettyjä ilmiöitä?
Oikeudellista arviointia melko pitkälle (?)

EIT ratkaisuja B vs Belgia
Vrt KO-ratkaisut tai nykyisen Turkin oikeusjärjestelmän ja lehtimiesten vaihtuminen "vallankaappausyrityksen" jälkeen.

Viitattiin muutamiin EIT-tapauksiin, oikeudelle muutama artikkeli näyttönä.

Perus- ja ihmisoikeuksien soveltaminen tähän päivään (Vertaili illmanin väitökseen 2005)

"Tietojen levityksen merkitys" .. "se omiaan", jos jokin perussuomalainen kirjoittaa, niin eiköhän se ole niin, että ajatellaan vain "Siinähän kirjoittelette",(= ei niistä kukaan tekohin nytkähdä).
= Ei niistä kirjoituksista kukaan kiihotu.

"Ne / se mitä on sanottu", ei riitä rangaistavuuteen. 
(Vrt illmanin (Blogistin arvio:ala-arvoiseen huuhaa) väitökseen)


"Jersein (perse kun kuulon varassa) ennakkoratkaisu EIT:ssä.
Poliittinen toimintavapaus nettikirjoittelussa

Solvaus ja panettelu pohdinnassa. Väite siitä, että toinen on tehnyt rikoksen, vaikka se kohdistuisi uskontoon, kansanryhmään on silti sallittava raja.
Yhteenveto: Syyte on hylättävä.

Näytösoikeudenkäynti loppui klo 11:53. Lakimies Ylösen lasku tulee myöhemmin samana päivänä.

Tuomio tulee 1.12.2016 klo 14 jälkeen.
-----------

Sitten siirryttiin istuntosalin ulkopuolelle:)

Katso video 1: Yle haastattelee demlajohtoista syyttäjäkunnan edustajaa, ei lainkaan Terhi Kiemunkia:


-------------------------------------------------
Katso video 2: Terhi Kiemunki vastailee Juha-Veli Jokiselle ja Jussi Niiraselle:----------------------------------------------------

-------------
-----------------------------------------
Täällä ei nuolla Bryssää, eikä Ryssää, saati imaamien perseitä
---------------------------

Alkuperäinen kirjoitus kasaarimafian sivulta: Mistä kaikki sai alkunsa ja mistä on syytteessä kyse tai selkosuomella, mistä väenväkisin halutaan nähdä jtkn syytettävää:

Siirto 29.11.2016

Jätän tämän nyt vielä tähän. Tulevana torstaina tulee käräjäoikeuden näkökulma siitä, onko tämä teksti rikollista vihapuhetta. Jos käräjäoikeus katsoo että on, vien asian ratkaistavaksi hovioikeuteen. Aikana jota elämme, voitte vielä kukin tykönänne miettiä - voidaanko totuus tuomita?
"Kun unelma on saavutettu, on myöhäistä katua
Viimeisen 30 päivän aikana terroristit ovat tehneet 23 pommi-iskua 22 maassa, 1018 ihmistä on kuollut ja 2008 haavoittunut. Brysselissä, Euroopan ytimessä kamppailee viimeisen iskun jäljiltä hengestään ihmisiä kolmevuotiaasta lapsesta ikäihmisiin. Ainakin 34 ihmistä on jo kuollut. Yhdysvaltojen ulkoministeriö varoittaa kansalaisiaan Euroopan matkailusta ja muslimitahot juhlivat onnistunutta iskua.
Suomessa poliitikot ja media kilvan muistuttavat jokaisen muslimiterroristin teon jälkeen, ettei sillä ollut mitään tekemistä islamin kanssa. Ei saa antaa pelolle valtaa, he sanovat.
Heidän mielestään suurin uhka maassamme on rasismi ja vihapuhe. Sisäministeri myöntää että maahan on saapunut kymmeniä terroristeja, viranomaisten arvio on paljon karumpi. Löydettyjä terroristeja tuodaan käräjäoikeuteen josta heidät lasketaan vapaalle jalalle. Samoin vapautuvat kaikki raiskaajat ja muut rikolliset. Ja kirkko ottaa suojiinsa kaikki laittomasti maassa olevat – näin uutisoidaan.
Suomessa kohistaan ja pöyristytään somepäivityksistä. Ei suinkaan kaikista, ainoastaan ”rasistisista”. Kirjailija Jari Tervo on kutsunut joitakin suomalaisia ”valkoiseksi roskaväeksi”, somalialainen keskustan poliitikko Hussein kirjoittaa kantasuomalaiselle yksityishenkilölle ”Syö paskaa ja kuole”. Hauska koomikko Andre Wickström kommentoi ulkoministerin rukousaamiaista ”Toivon että Jesus ilmestyy ja tappaa kaikki”. Vantaan demarinuorten varapuheenjohtaja Kamal Palani Jafi kehottaa twiitissään aseelliseen vastustukseen rasismia vastaan. Ja monia muita.
Nämä kaikki on suvaittava. Näistä ei tehdä lööppejä, ei pöyristytä, ei tehdä pilkkalauluja eikä pilakuvia.
Sen sijaan luodaan väkisin mielikuvia ihonvärin tai syntyperän perusteella pakolaisia pilkkaavista isänmaallisista – jos tuota sanaa enää sallitaan edes käytettävän. Vastakkaiselle puolelle lööppeihin tuodaan lasten maahantuonnilla rahastava SDP:n markkinointiammattilaisen tummaihoinen poika, jonka esitettyä kohtelua riennetään valtionpäämiestä myöden paheksumaan.
”Monikulttuurisuuden unelmasta” eri mieltä olevista ihmisistä halutaan kerta kaikkiaan päästä eroon, kaikki keinot ovat sallittuja. Suomalaisille näytetään kovalla kädellä miten käy jos he uskaltavat ihmetellä sitä, että Suomessa ei enää saisi nauttia omista perinteistä, kuten joulunäytelmistä ja suvivirrestä koska ne saattavat loukata muslimeja; että kaupoissa pitäisi olla sianlihalle eri myyntitiski koska se on muslimien mielestä saastaista tai että lapsi ei saisi käyttää koulussa leijonakorua koska se on liian isänmaallinen symboli.
Mutta ”meidän vääräuskoisten kulttuurimme” voidaan valjastaa tukemaan uusien kulttuurien tarpeita loputtomasti. Jos menet sitä ihmettelemään, niin sinut kivitetään kuin hunnutettu nainen Bagdadin torilla, jossa kaikki läsnäolijat ovat samaa mieltä siitä että teit rikoksen.
Suomeen ja koko Eurooppaan rantautuu kulttuuri, uskonto ja laki jolle julmuus vääräuskoisia kohtaan on itsestäänselvyys. Se alistaa häikäilemättömästi kaiken alleen. Se vaatii vaan ei suvaitse. Ei ole maltillista islamia, on vain yksi islam. On vain yksi Koraani jonka mukaan jokaisen muslimin tulee elää. Vanha Eurooppamme ei pääse terrorismista niin kauan kuin suvaitsemme ja hyväksymme islamin opit. Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta tässä ajassa kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja.
Eivätkö sateenkaariväki ja feministit tiedä miten heidän käy, kun islam valtaa maan?
Ovatko he ihan tosissaan, kun marssivat unelmansa puolesta? Kumpi puoli heidän oikeuksiaan puolustaa, kun joudumme lopulta taistelemaan isänmaamme ja kulttuurimme puolesta?
Kaiken kohtaamani vihan, pöyristymisen, paheksunnan ja pilkan jälkeen olen entistä vakuuttuneempi, että minä en halua islamin valtaavan maatamme. Minua ei hävetä, enkä pyydä anteeksi että en halua maahamme yhtään muslimia joka ei ole valmis luopumaan tämän alistavan ja väkivaltaisen uskonnon vaatimasta kulttuurista saadakseen oikeuden vieraanvaraisuutemme hyväksikäyttöön. Joka ei ole valmis kertomaan lapsilleen että Suomessa ei saa kuolemantuomiota luopumalla islamista ja joka ei opeta lapsiaan kunnioittamaan kulttuuriamme ja lakiamme sekä elämään niiden mukaan.
Kun Suomeen on tunkeuduttu ja kansa alistettu – kun vääräuskoiset on tapettu – naiset ja lapset raiskattu, moskeijat on pystytetty ja demokratia kukistettu, kysyn teiltä jotka tämän halusitte, samoilla sanoilla joilla minulta on tivattu: ”Hävettääkö? Pyydättekö anteeksi?” Olen pahoillani, silloin se on myöhäistä."

--------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti