keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Keskimmäisen tyttären 28 vuotispäivän kunniaksi aatoksia 5.4.2023 eduskuntavaaleista eduskuntaehdokkaista sekä eduskuntavaalien aiheista Suomen Suunta haastattelu 4.4.2023 ohessa linkkinä + kommenttejani muulta samoin

 

Seppo Lehto Suomen Suunta (SS) haastattelussa 4.4.2023 kiireisen Suomi Naton viralliseksi jäseneksi päivän iltana muiden työtouhujen keskeltä. 

Hyvinhän tuo ylläoleva somejuonto ja keskustelu eduskuntavaaleista ja Natosta tasapainotti eilistä. Kiitos Niko Riekkovaaralle ja Heikki Luodolle kutsustaa ko tilaisuuteen klo 20 alkaen.

Eduskuntavaaleissa jäi jälleen ja edelleen ottamatta esiin miten Suomi nousuun vapauttamalla ihmiset velkavankeuksistaan palkkatyöhön. Velkaorjana ei paljon motivaatiota toimeentulon parantamiselle kun käteen ei vastaavasti jää mitään.

Eurovaaliehdokkaanne Seppo Lehto valkoinen valontuoja mustuvaan tulevaisuuden vastavoimaksi eurovaaliehdokas@gmail.com 15.3.2023
https://Eurovaaliehdokkaanne-Seppo-Lehto.blogspot.com 




Itsestäänselvyydet toimeentulossa ohitetaan toistuvasti höpöttämällä jonninjoutavuuksia "matuinvaasion tarpeellisuudesta" ymv höttöä.

Demareille, ylpeille kopeille kokkarihoroille, kommareille (vas + vihreät), rkp etc samat terveiset edesmenneeltä 😉 lapsuuteni laulajasuuruudelta: Edelleen ihmettelen vaiettuja asioita eduskuntavaaleissa ja äänestämättäjättäneitä: Näistä 30% jotka jättivät äänestämättä on varmasti suurin osa näitä ulosotossa olevia, joille on "paskan marjat"-tarjottu kaikilta puolueilta. 

Kun työteko ei kannata palkollisena ja saman saat kela ymv niin "haistakaa paska valtiovalta" lauloi jo hautaan asti Irwing Goodman Hämeenlinnasta 😉 

Jollei yksinkertaista yhtälöä nämä puolueet ymmärrä niin samat minunkin puolestani 😉

--------------------------------------------------------
Putinille oikea paikka on Haagin sotarikostuomioistuimeen tuomiolle, ei eläkkeelle
https://Aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.com

























----------------------------
Natosta tuli Suomen turvallisuuden takaaja Seppo Lehdon yli 32 vuotta jatkuneen asian rummutuksen tahdittamana tai siitä huolimatta virallisesti 4.4.2023 kun Natosopimus talletettin USA:ssa, sekä Suomen lippu nousi salkoon Natopäämajan edessä ja Natoliput Suomen pääesikunnan edessä:



------------

Natokeskustelu on  käyty, kunniaa aiheesta ovat ottaneet jotka ovat paskoneet aiheesta, kun aika on ollut otollinen ja oltaisiin voitu saada puolustuksemme samaan aikaan kuntoon 1991 jälkeen kuten muutkin entiset sovjetsatelliitit. Moskovan oblastin satelliitti orjavaltio me olimme eiliseen saakka:


------


------------
Seppo Lehto europarlamenttiin tuellanne Herran siunausta kaikille ajatteleville Https://Herran-siunaus-Seppo-Lehto.blogspot.com

Seppo Lehto pro Nato vappu 1996 https://Nato-jasenyys-Suomelle.blogspot.com





-----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti