torstai 24. maaliskuuta 2022

Irakin Saddam Husseinin tuho edesauttoi kurdivaltion syntyä ja mahdollisen isomman Kurdistanin syntyä. Itsessään Irak on keinotekoinen valtio mikä koostuu toisiaa vihaavista kansoista ja uskonnoista / kulteista. Saddamin tuhonta takasi edes osittain suoarabien ekologisen ympäristön palautuksen, minkä Husseinin hallinto oli muuttanut jo liki autiomaaksi


Ajan Suunta oikaisee hieman turhaa Moskovan oblastin jatke Serbian ihannointia, samoin turhaa ylistystä Saddam Husseinin kommunismivaltiolle. Muistakaa Baathpuolue oli kommunistipuolue

Vastine "Partisaani"-julkaisuun

Partisaanijulkaisun tulkinnoista voi olla monta mieltä? Irakin Saddam Husseinin tuho edesauttoi kurdivaltion syntyä ja mahdollisen isomman Kurdistanin syntyä. Itsessään Irak on keinotekoinen valtio mikä koostuu toisiaa vihaavista kansoista ja uskonnoista / kulteista.
Saddamin tuhonta takasi edes osittain suoarabien ekologisen ympäristön palautuksen, minkä Husseinin hallinto oli muuttanut jo liki autiomaaksi.

Serbia, monikansallinen valtio mikä koostui siihen liitetyista unkarilaisalueista mm Vojvodina, sekä Belgrad, vähän sama juttu kuin Viipuri Suomelle. Belgrad oli ennen unkarilainen kaupunki.
Albaanialueita jäi edelleen Serbiaan, kätevintähän olisi ollut että olisi vaihdettu Serbian ja Kosovon kesken ko alueita pohjois-Kosovon serbialueet Serbiaan ja albaanialueet Kosovoon. Joten monikansallisiksi jäivät molemmat.

Suomelle ei olisi ollut mitään etua Suur-Serbian luonnista ja ko alueen lisäpakolaisista keskuuteemme. Se on syytä muistaa. Naton pommitukset takasivat sen että suurin on kosovolaisista jäi sinne ja alue itsenäistyi.
Kiitos Natolle ;) toimistaan tähän asti ;) God bless those who do not want to be slaves of Moscow oblast ;)

Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto 22.3.2022 Ajan Suunta aatoksin
Historioitsija Seppo Lehto
Ajan Suunta päätoimittaja
------------------------
------------------------------------------------------------
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti