keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Uudelleenajattelun aika ja stalinistisille harhoille loppu 13.10.2021 silvotussa tynkä-Suomessa, tavoite kohti kokonaista suurempaa Suomea



Uudelleenajattelun aika ja stalinistisille harhoille loppu 13.10.2021 silvotussa tynkä-Suomessa, tavoite kohti kokonaista suurempaa Suomea

Tarkennuksena vielä korostaen: Lapin sota oli Stalinin sota, mitä vastoin marskin määräystä alkoi toteuttamaan kenraali siilasvuo (pienellä tarkoituksella tämä desanttinimi)
Stalinin tarkoitus oli saada Suomi pidättelemään sotatoimilla Suomen apuna olleita saksalaisjoukkoja pääsemästä puolustamaan Berliiniä.
Missä on itkusi miehittäjä-Ryssän tuhoamien ja polttamien alueidemme korvauksista ja aluepalautusvaateesi?

Vituttaa tämä kaltaistesi komurunkkujen valhehistoriaa toistavien ja sotastrategian ymmärtämättömyys.
Samaan sarjaan kuuluu kuin "Leningradin piiritys". Ei se ollut piiritetty, vaan junat kulkivat koko ajan, mutta porukkaa ei evakuoitu kuten Suomi veti väestöään pois sotarintamalta hyökkääjä imperialistisian punakommarien miehitysjoukkojen etenemissektoreilta.




Ryssä poltti ja tuhosi alueitamme Lapissa riisteän lopuksi Petsamon, Kalastajasaarennon, Salla-Kuusamon hedelmällisimmät ja Tuntsan kansallispuistoalueen, suuren osan ns Viipurin läänistä ja Suomenlahden saaret ja kaltaisesi itkee jtkn pari savumajaa Rovaniemellä ;), mitkä oli stalinistisen poliitikan savuverhoina.

Asiasta on keskusteltu avoimesti miehittäjä-Ryssän romahdettua, tuolloin hetken näytti että Suomessa on miehiä ja naisia, nykyään tuntuu että niitä on vain kourallinen.

Seppo Lehto historioitsija Tampere
Ajan Suunta päätoimittaja

Viite ja pohjakosketus oheisen Partisaani.com linkin keskusteluketjun harhaiseen kommenttiin:

--------------------------


-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti