perjantai 1. tammikuuta 2021

Seppo Lehdon uuden vuoden puhe 2021. Tämä pitäisi tulla presidentin puheessakin, vaan ei tule, koska sauli niinistökin on vastaavanlainen Ryssän kätyri ja desantti kuin tarja halonenkin, koska aluepalautukset eivät ole sen enempää kuin Nato-jäsenyyskään edenneet

Ajan Suunta pt Seppo Lehto kannanotto silvotun tynkä-Suomen ryssäläisiin desantteihin putinisteina joita elää keskuudessamme kepuleista, kokkareista, demareista, vasureista (virheet) persuista skp-tahoihin saakka

Tamperelaisen Seppo Lehdon uuden vuoden puhe 2021. Tämä pitäisi tulla presidentin puheessakin, vaan ei tule, koska sauli niinistökin on vastaavanlainen Ryssän kätyri ja desantti kuin tarja halonenkin, koska aluepalautukset eivät ole sen enempää kuin Nato-jäsenyyskään edenneet

Eläköön "Terijoen hallitus" = Janukovits etc KKK-kauppojen mainoksia mukaellen: Mistä näistä plussia / desantteja sikiää? "Voi kunpa imperialistinen miehittäjä Ryssä pelastaisi Suomen kuten Tsetsenian, Georgian ja Ukrainan" (ja Suomen viime sodissa) = Voi vittu teidän sokeuttanne ja syvää kieltänne putinismin = stalinismin suolessa, se kieli ja mieli on sokea stalinismiputinismin imperialistisille toimille niin historiallisessa Itä-Karjalassa (missä ryssittämistä on tehostettu, sekä jatkettu suomalaishautojen tuhontaa jopa perunapelloiksi, kaatopaikoiksi tai datsoiksi muuntaen). Jeltsin kielsi toviksi neuvostohymninin, kommunismin, vaan putin ne palautti välittömästi, samoin stalinin / neuvostoaikojen toimien, jopa oman "Venäjän/Rossija" kansanmurhan esiintuonti on kriminalisoitu.  
Ukrainan vastaisessa sodassa on käytetty sodankäynnin lakien vastaisesti desantteja (ilman ru-sotilastunnuksia) mm Krimillä ja Itä-Ukrainassa, joiden olemassaolo kiellettiin kunnes niitä alettiin palkitsemaan Krimin haltuunoton vuosipäivän juhlissa huomio: Stalin-mitaleita jakaen. Ei miehittäjä-Ryssä mitään kristittyjä ole pelastanut, päinvastoin Mustan meren alueen vanhin kristikunta Georgia tuhottu, silvottu ja 2/3 miehitetty, kristitty Armenia silvottiin Stalinin toimin 2:een eri alueeseen, samalla periaatteella, kuten koko Kaukasuksen eri valtiot muotoiltiin hölmöläispeitoksi missä joka kansallinen alue leikattiin pienois-EU:ksi / sovjet-kyläksi eri kansojen sekasotkuksi aivan kuten Afrikan siirtomaarajat. Putin on jatkanut ase- ja siirtomaaimperilismiaan aseistaen etupäässä azereita, jotka vuoden 2020 lopuksi veivät armenialaisten tuhatvuotisia kristittyjä alueita niin että putinin suojeluksessa Armenian alue historiallisena alueena pienennettiin entisestään muslimien riemuvoitoksi. Syyriassa sama juttu, kyseessä on ollut vain Ryssän aseiden testausalue, samalla kun on varmistettu Välimeren ainoa satama haltuun, kun muut satamat ovat jo menneet Natoon mm Montenegron satama. Historiaa ei voi paeta. Mielellään Ryssä toki ottaisi Viipurin, Koiviston, Petsamon satamien lisäksi Eläköön "Terijoen hallitus" = Janukovits etc
KKK-kauppojen mainoksia mukaellen: Mistä näistä plussia / desantteja sikiää?

"Voi kunpa imperialistinen miehittäjä Ryssä pelastaisi Suomen kuten Tsetsenian, Georgian ja Ukrainan" (ja Suomen viime sodissa) = Voi vittu teidän sokeuttanne ja syvää kieltänne putinismin = stalinismin suolessa, se kieli ja mieli on sokea stalinismiputinismin imperialistisille toimille niin historiallisessa Itä-Karjalassa (missä ryssittämistä on tehostettu, sekä jatkettu suomalaishautojen tuhontaa jopa perunapelloiksi, kaatopaikoiksi tai datsoiksi muuntaen).

Jeltsin kielsi toviksi neuvostohymninin, kommuminismin, vaan putin ne palautti välittömästi, samoin stalinin toimien, jopa oman "Venäjän/Rossija" kansanmurhan esiintuonti on kriminalisoitu Stalinin aikojen tapaan.
Ukrainan vastaisessa sodassa on käytetty sodankäynnin lakien vastaisesti desantteja mm Krimillä ja Itä-Ukrainassa, joiden olemassaolo kiellettiin kunnes niitä alettiin palkitsemaan Krimin haltuunoton vuosipäivän juhlissa huomio: Stalin-mitaleita jakaen.

Ei miehittäjä-Ryssä mitään kristittyjä ole pelastanut, päinvastoin Mustan meren alueen vanhin kristikunta Georgia tuhottu, silvottu ja 2/3 miehitetty, Armenia silvottiin Stalinin toimin 2:een eri alueeseen, samalla periaatteella kun koko Kaukasuksen eri valtiot muotoiltiin hölmöläispeitoksi missä joka alue leikattiin pienois-EU:ksi / sovjet-kyläksi eri kansojen sekasotkuksi aivan kuten Afrikan siirtomaarajat.
Putin on jatkanut ase- ja siirtomaaimperilismiaan aseistaen etupäässä azereita, jotka vuoden 2020 lopuksi veivät armenialaisten tuhatvuotisia kristittyjä alueita niin että putinin suojeluksessa Armenian alue historiallisena alueena pienennettiin entisestään muslimien riemuvoitoksi.

Syyriassa sama juttu ryssäläinen ketkuilu; kyseessä on ollut vain Ryssän aseiden testausalue, samalla kun on varmistettu Välimeren ainoa sotilassatama haltuun, kun muut sovjet-ajan laivastosatamat ovat jo menneet Natoon mm Montenegron satama.
Historiaa ei voi paeta. Mielellään Ryssä toki ottaisi Viipurin, Koiviston, Petsamon satamien lisäksi Suomelta Hangon, Ahvenanmaan. Suomen ja suomalaisten edusta siinä ei ole kyse, vain ryssäläisten probagandaharhasta kuten viime sotien mm vapaussotamme 1918 aikaan kun sdp lähti Ryssän limppu-linjalla Suomea ryssittämään, siinä surkeasti epäonnistuen suomalaisten onneksi.
Toki voimme ihmetellä miksi sokeus vallitsee vaikka tiedämme tosiasiat leninismimarxismista stalinismiin ja putin peräkkäisiin imperialistisiin sotiin ja alueriistoihin erilaisin kansanmurhineen, alueriistoineen etc?

Miehittäjä-Ryssänkätyrit sitten stalinismiin hurahtaneina kokivat ansiokkaasti palkintojenjakoa 1930-luvulla missä yli 37 000 Ryssänkätyriä Suomesta siirtyneinä kommareina teloitettiin valkofasistien kätyreinä. Ko asiaa yritettiin epätoivoisesti peitellä Suomen kommunistien toimin vaikka oli ko tahojen omia sukulaisiakin päässyt nauttimaan ko niskalaukauksista. Leimattiin asiasta puhuminen ja kirjoittaminen valkofasistien valheiksi, kuten nyt Ryssän toimet Ukrainan kohdituvassa imperialistisessa sodassa.
Muistakaa imperialistisen moskovan oblastin ryssäkätyrit tämä ;) Ei se stalinmitali suojaa niskalaukauksilta, kuten ei edes puoluejäsenyys riittänyt takaamaan mitään varhaisista neuvostojen ajoista isovenäläisen gulagjärjestelmän kuolinkorinoihin saakkakaan. Oppimestarina tämän itäisen euroopan mädättämiseen toimivat niin Lenin kuin hänet suojakilveksi toimilleen ottanut "Stalin".

Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto historioitsija Tampere

Kuntavaaliehdokas Tampere omalta valitsijayhdistyslistaltaan kuntavaaleissa 2021

--------------------------------------------------------------------
Hieman Vladimir Putinin perhetaustaa kgb-vakoojauran lisäksi, klikatkaa kuvat isommiksi blogissa niin näette paremmin:


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Monilta alueilta kansoilta, ei vain suomalaisilta, eestiläisiltä on riistetty itäiset alueensa moskovan oblastin toimin. Ohessa kartta kuinka Puolaa siirrettiin alueriistoin ns "länteen" samalla vieden Saksan alueita ja ajaen yli 13.5 miljoonaa saksalaista pois yli 1000 vuotisilta alueiltaan:---------------------------------
Muistakaamme mitä moskovan perseennuolu on ollut mitä se on edelleen = Desanttiutta ja kansanpetturuutta kuten kokoomuslaisuus, demarius, viherkommarit (virheet) etc puoluejärjestelmämme mädätys kaikkine demokratianvastaisine "portinvartija"-tahoineen kuten on koko sotien jälkeinen aika ollut missä pyritään estämään Ryssää kritisoivien pääsy valtiollisissa kunnallisissa vaaleissa ehdokkaiksi. Näin toimii nykyinen perussuomalainen puoluekin!


Missä olisi Suur-Suomen vaatijat kun kerran Suur-Ryssälä on sallittu yhä uusin aluelaajennuksin?
------ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti