tiistai 18. kesäkuuta 2019

Eri puolueissa PS, RKP, kokkarihorot, kepulit, vapaussotaan syylliset kommaritaustaiset demarit, kuten erilaisissa demlataustaisissa virkaorganisaatioissa voisi ihmetellä miksi etnosuomalaisuus käsite on jtkn väistettävää
Kansamme katoamassa suomalaisuuden itsemurha verovaroin? Seppo Lehto Tallinna 14.6.2019

Eri puolueissa PS, RKP, kokkarihorot, kepulit, vapaussotaan syylliset kommaritaustaiset demarit, kuten erilaisissa demlataustaisissa virkaorganisaatioissa voisi ihmetellä miksi etnosuomalaisuus käsite on jotakin "väistettävää" https://www.twitur.com/hashtag/Etnonationalismi

Vrt alla oleviin demarien eduskunta- ja eurovaaliehdokkaiden taustakommentteihin:

Kun eri kaupungeissakin suositaan vieraslajien asutustoimintaa alkuperäväestön toimeentuloa vaikeuttaen mm erilaisin veronkorotuksin, sekä toiseutta suosivin toimin mm paremmat asunnon kuin kantaväestölle, ilmaiset ajoluvat ja ajokortit raskasta kalustoa kuljettaville etc, niin missä on alkuperäisen väestön mahdollisuus lisääntyä niin ettei syrjäydy omassa maassaan vain maksumieheksi kuten jo liian moni on ulosotossa, niin ettei mikään järkevä perinteinen kannata lain, koska tyhjän saa tekemättä mitään. 

Mokutusta suosivissa kansantalouttamme ja alkuperäkansojamme rasittavissa yhtälöissa toki kysymys ja useita vastaavia kysymyksiä siitä mikä on oikein: Kuka maksaa ja kuinka kauan? Alistumme vai nousemmeko vastarintaan kuten jääkäriliike toimi aikoinaan?


Eikö luonnon lainalaisuuden alkuperälajistojen suojelusta päde suomalaisuuden kriteereihin ja niiden säilyttämiseen, jotta elinympäristömme säilyisi tulevillekin suomalaisille sukupolville ilman rummunpaukuttajien asutustoimintaa ympäristöämme muuttaen muuksi kuin mitä se on ollut? Ajan Suunta
Seppo Lehto päätoimittaja Luotettava media

"Hiljaa virtaa Don", kohti kansanmurhaamme?

https://ajan-suunta.blogspot.com

---------
Googlen omistama youtube toimii myös ajatuksiamme mädättäen kun historiallisen kirjan ääneenlukukin on muka käyttöehtojen rikkomista?

Viite:

Hei Kulttuurihistorioitsija Lehto Seppo
Kuten ehkä tiedätkin, yhteisön säännöissä määritetään, minkälaista sisältöä YouTubeen saa – ja ei saa – lisätä. Videosi Adolf Hitler Mein Kampf kirjaan tutustumista osa1 Lukija Seppo Lehto merkittiin tarkistettavaksi. Tarkistuksen jälkeen päätimme, ettei video ole sääntöjen mukainen ja poistimme sen YouTubesta.

Videosisällön rajoitukset

YouTubessa ei sallita sisältöä, joka ihannoi väkivaltaa toista henkilöä tai ihmisryhmää kohtaan tai kannustaa väkivaltaisiin tekoihin. Emme myöskään salli sisältöä, joka kannustaa vihanpitoon toista henkilöä tai ihmisryhmää kohtaan suojattuun ryhmään kuulumisen perusteella. Arvioimme opetuksellisen, dokumentaarisen, taiteellisen ja tieteellisen sisällön tapauskohtaisesti. Voimme tehdä käytäntöön poikkeuksia, mikäli sisältöön on liitetty riittävät ja asianmukaiset kontekstitiedot ja julkaisun tarkoitus on selvä.

Vaikutukset tilillesi

Huomaa, että tämä poisto ei aiheuttanut varoitusta yhteisön sääntöjen rikkomisesta tai rangaistuksia tilillesi.
Tarkista kaikki videosi ja varmista, että ne eivät riko yhteisön sääntöjä. Uudet rikkomukset voivat johtaa varoitukseen tai jopa tilisi sulkemiseen.
Terveisin 
- YouTube-tiimi

-----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti