torstai 12. heinäkuuta 2018

Eduskuntavaalit Pirkanmaa ja Ajan Suunta: Keskustelua ajassamme liikkuvista juutalaisvalheista tässä ajassa, ei vain Martti Lutherin "Juutalaisista ja valheistaan-kirjan" ajankuvauksena


Keskustelua ajassamme liikkuvista juutalaisvalheista tässä ajassa, ei vain Martti Lutherin "Juutalaisista ja valheistaan-kirjan" ajankuvauksena. 

Suomessa on liikaa "pyhiä lehmiä", vaikka emme ole hinduja, emmekä asu Intiassa:

Katso video maahanmuuton vastaisista ajatuksistani Hervannan Suolijärven luona:


Jutkusikaveistos saksalaisten kirkkojen seinillä kertoo omasta ajastaan. Turha siitä on nyt ruikuttaa ja valittaa, kuten somessa tehdään jokaisesta asiasta ruikutusvalituksia, jos ei sovi lukijan monikulttuurisuuspaska-aivoon: ------


-------

-------------
Valoa kusetukseemme historioitsija Seppo Lehdolta:

Ajan Suunta kohti suomalaisuuden tuhontaa ja alkuperäväestön syrjäyttämistä orjiksi maksajiksi.

Ajan Suunta, eduskuntavaaliehdokas- ja Seppo Lehto-pohdiskelua tervehtimisestä morottamisesta ja heilaamisesta, sekä kannottoja islamista maaahanmuutosta kristinuskosta ja juutalaisuudesta sekä ns. "jutkuvalheista 6 miljoonaa koskien" (Oikea luku n. 1.5 -2.5 miljoonaa uhria vertaa sitä vaikka isompiin saksalais- ja ukrainalaissiviilien tuhontaan)

Maahanmuuton ja islamin, sekä juutalaisvalheiden vastustaja Seppo Lehto opastajanne: "We must secure the existence of our people and a future for white children" = "Meidän täytyy turvata kansamme olemassaolo ja tulevaisuus valkoisille lapsillemme".
------------
Youtubessa suositaan jutkuvalheita, koska Stalin ja bolsevikit olivat suurelta osin juutalaistaustaisia. Ohessa näyte ja todiste siitä ettei Leniniä, eikä kommunismia saa pilkata youtuben sensoroiden toimin: 

Kuten ehkä tiedätkin, yhteisön säännöissä määritetään, minkälaista sisältöä YouTubeen saa – ja ei saa – lisätä. omat videosi "Historioitsija Seppo Lehdon persettä Leninille 8.9.2013 Tallinnan historiallisen museon takana" , "Kommarit suvakkihorot probagandalehtineen kompostin täytteeksi. Seppo Lehto opastaa" merkittiin tarkistettavaksi. Tarkistuksen jälkeen päätimme, että videot eivät ole sääntöjen mukaisia. Poistimme ne YouTubesta ja annoimme tilillesi varoituksen yhteisön sääntöjen rikkomisesta tai väliaikaisen rangaistuksen.

Videosisällön rajoitukset

Jos video sisältää alastomuutta tai pornografista tai seksuaalisesti provosoivaa sisältöä, sitä ei todennäköisesti hyväksytä YouTubeen. YouTube tarkistaa sisällön tapauskohtaisesti ja tekee vain rajallisia poikkeuksia opetuksellisissa, dokumentaarisissa, taiteellisissa ja tieteellisissä yhteyksissä. Tällaisissa tapauksissa videolle saatetaan määrittää ikäraja, jolloin vain tietyn iän ylittäneet voivat nähdä sen. Saat lisätietoja täältä.
YouTube ei salli sisältöä, joka kannustaa väkivaltaiseen tai vaaralliseen käytökseen, johon liittyy olennaisesti vakavan fyysisen vammautumisen tai jopa kuoleman riski. Emme myöskään salli sisältöä, joka on julkaistu sokeeraavassa, sensaatiohakuisessa tai epäkunnioittavassa tarkoituksessa.
Voimme harkita tällaisen sisällön sallimista vain siinä tapauksessa, että sisältö on luonteeltaan opetuksellista tai dokumentaarista. Video ei kuitenkaan saa auttaa tai kannustaa katsojia matkimaan siinä esitettyä toimintaa. Kun lataat videon, anna mahdollisimman paljon tietoa sen sisällöstä otsikossa ja kuvauksessa. Tämä auttaa sekä meitä että katsojia hahmottamaan videon ensisijaisen tarkoituksen. Saat lisätietoja täältä

Vastaanotettu: 28.5.2018
--------

Kaikki julkaisuni on opetuksellista, dokumentaarista ja perustuu vain kylmiin tosiasioihin

Seppo Lehto historioitsija Tampereen punikkiyliopisto
http://eduskuntavaaliehdokas-Pirkanmaa.blogspot.fi
Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa
Meillä Pirkanmalla on aiheena erityisesti elintasopakolaiset ja heidän palauttamisensa: 
http://eduskuntavaalit-maahanmuutto.blogspot.fi

------------------

----------------------
Ajan Suunta - nettijulkaisu
https://ajan-suunta.blogspot.com

.........................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti