maanantai 23. lokakuuta 2017

Poliittinen poliisi vaikenee Tampereenkin väkivaltahäiriöiden 21.10.2017 todellisista aiheuttajista vasemmistoliiton ja vihreiden anarkisteista


Nordic Resistance movement Vastarinta mielenosoitus 21.10.2017 kuvat Seppo Lehto
 


Neitoja, nuorukaisia saapui Skånesta, Tukholmasta ja Norjasta tukemaan suomalaisia mutamätää ja poliittisen poliisin mädätystä vastaan




Trevliga kvinnor, jag tackar:












Marssirivistöt järjestäytyivät ennen klo 12











Die Fahne hoch = Liput korkealle!


Mielenosoitusmarssi halki Tampereen koskipuiston:





Ohessa sanavapausmielenosoitusta kuvanneita Olli Heikkilä ja Junes Lokka alla:

Poliittinen poliisi vaikenee Tampereenkin väkivaltahäiriöiden 21.10.2017 todellisista aiheuttajista vasemmistoliiton ja vihreiden anarkisteista


Ohessa palautteeni Jussi Jaloselle, joka oli ko Vastarinta mielenosoitusta viime lauantailta rapostoinut julkisesti.


Arvon Jussi, en vähättele ("viitsi) aistihavaintoja

Jussi Jaloselle palautetta julkaisuunsa:

Yleensä se on viranomaiset jotka väistävät aistihavaintoja mm "partalapsien" ikäselvitykset epäämällä. Siinä voisi sanoa: "Älkää nyt viitsikö". Tiedät varmaan.

Tiedämme, ettei poliisi aina tarkoitushakuisesti tiedota jos se sotii poliittisen poliisin oppeja vastaan. Tiedämme, että monia tapauksia salataan, kuten kävi syksyn 2015 matuinvaasion raiskaustilastoinneista ymv, joista tarkennuksia kuultiin vasta tässä hiljan keväällä. Omakohtaista kokemustakin on, ei esim yli 10 todistajaa päällekarkauksien todistajina riitä, kun hyökkijä on poliittisesti "vihreä sopivasta maaosasta".
Kenties kulkupuheita on monenlaisia, mutta tämän ratsukonselästä riiston kuulin kulkueessa mielestäni ihan selväjärkisiltä n. 70 v mummeleilta, sekä väitteensä mukaan ko asian nähneiltä itseäni nuoremmilta.

Omaa omakohtaista silminnäkijähavaintoa ei siitä ollut, mutta näin kyllä että vaikka hevoset on koulutettu paukkeeseen niin 2 poliisihevosta joutui säikähteneenä ottamaan muutaman taka-askeleen ja silloin vaarana että joku ruhjoutuu tilanteessa. ( = vaaranaihetttaminen)

Todetaan sitten että asia on riidanalainen, kun ei ole valaehtoisia lausumia. Toki tiedämme että vuosittain vääräänkin valaan todistaneita on.

Kaikenhan voi kiistää, vaikka varpailta ajettaisiin?

Seppo Lehto

Palaan tähän kirjoitukseen ja julkaisuun täydennyksin parhaani mukaan vielä tänään myöhemmin


Ajan Suunta pt. Seppo Lehto verkkojulkaisu

https://ajan-suunta.blogspot.fi


-----------------------------

Aiemmat vastineeni aamusta Jussi Jaloselle:
https://jojalonen.wordpress.com/2017/10/22/smrt-fasizmu/comment-page-1/#comment-1831 tekstiinsä:

Seppo Lehto says:
Ei ne olleet mitään sähikäisiä mitä heiteltiin ratsupoliisien hevosten jalkoihin tai mielenosoitusmarssin joukkoon. Kyllä siinä useammalla korva tinnitti kun kohdalla jysähti.
Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija 😉
http://ajan-suunta.blogspot.fi


Seppo Lehto says:
Jäi mainitsematta että ainakin yksi naisratsupoliisi tempaistiin anarkomarkojen toimin hevosensa selästä. Se siitä “vasemmiston paremmasta väkivallasta”
Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija
http://rajat-kiinni-Tampere.blogspot.fi

----------------

------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti