perjantai 2. maaliskuuta 2018

Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto yhtyy presidentti Donald Trumpin linjaan: Huumekaupan osalliset 1 kerta sakkoja, toinen kerta vankeutta, 3 kerta hirteen

Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto yhtyy presidentti Donald Trumpin linjaan: Huumekaupan osalliset 1 kerta sakkoja, toinen kerta vankeutta, 3 kerta hirteen

Kyllä: Kannatan kuolemanrangaistusta huumekauppiaille oheisen kaavan mukaan myös pedofiileille, desanteille (mm nykyhallitus, suuri osa eduskuntaa), tupakkakauppiaille, matuinvaasion edistäjille esim islamin kautta väestönvaihtoa edistäville jne. 
Trumpin twiittei aiheesta: Trump Yhdysvaltoja riivaavasta opioidikriisistä: ”Maissa, joissa on käytössä kuolemanrangaistus, huumeongelma on pienempi”.

Asiaa uutisoitu julkisuudessa eri tavoin mm:
Presidentti Donald Trump ilmaisi torstaina huumekusipäitä käsitelleessä kokoontumisessa, että hän kannattaa huumausainerikoksista nykyistä kovempia rangaistuksia.
Joissain maissa huumausainerikoksista langetetaan erittäin ankaria rangaistuksia, kuolemantuomioita - ja muuten - maissa, joissa on käytössä kuolemanrangaistus, huumeongelma on pienempi (kuin Yhdysvalloissa).
Valkoisesta talosta ( Ei siis mistään "Kennelistä" eli mustilasta tai Mustasta talosta) on tihkunut tietoja, joiden perusteella Trump ihailee Filippiinien presidentti Rodrigo Duterten toimia asian suhteen. Lue Filippiinien huumesodasta tästä.
Meidän pitää kiristää otettamme huumekauppiaista. Siihen tarvitaan määrätietoisuutta ja lujuutta. Siksipä rangaistusten tulee olla ankaria.
Presidentti perusteli jyrkkiä näkökantojaan huumeisiin menehtyneiden suurella määrällä. Yhdysvaltojen huumeongelma onkin merkittävä. Riippuvuus tappaa arviolta 200 ihmistä päivässä, pääosin opiaattien kuten heroiinin, morfiinin ja huumaavien reseptilääkkeiden väärinkäyttäjiä.


Huumekauppiaat he surmaavat satoja ja satoja ihmisiä, eivätkä monet heistä edes jää kiinni. Jos tapat jonkun, saat siitä elinkautisen. Voit saada siitä kuolemantuomion (joissain osavaltioissa). Mitä tulee huumeiden myyjiin, niin he voivat tappaa vaikka tuhat ilman että heille tapahtuu mitään.
---------------------

Eräs päivän puheenaihe RKP:n ja muiden syöpäläispuolueiden desanteille pureksittavaksi:

Suvakkivittutoiminta (anus märkänä kansaamme kusettavat petteri orpo ja juha sipilä tapaiset, kattavat käsitteenä niin miehet kuin naisetkin, jotka pitäisi luokitella desanteiksi ja Suomeen julistaa sotatila. Yhteiskuntakriitikko Seppo Lehto Tampere

---------------

http://ajan-suunta.blogspot.fi 
----------------------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti