torstai 8. joulukuuta 2016

6.12.2016 soihtukulkue Helsinki jälkeisiä aatoksia: Vaatikaamme kommarien ja punalippujen marssikieltoa yhteiskunnalle vaarallisina "järjestöinä" / desantteina

Katse eteenpäin, huomio! Maanpetoksellisten rikollisjärjestöjen lakkauttaminen vireille nyt

6.12.2016 kynttilämielenosoitus Helsinki jälkeisiä aatoksia: Vaatikaamme kommarien ja punalippujen marssikieltoa yhteiskunnalle vaarallisina "järjestöinä" / desantteina. 

Vasemmistoliiton eli komudesanttien yhdessä anarkistien ja islamistien järjestämät erilaiset terroristilippujen liehuttelut ja rähinämarssit pitää luokitella yhteiskunnalle vaarallisina kiellettäviksi. Se, ettei noiden desantti- ja yhteiskuntarauhaa rikkovien järjestöjen toimintaa vielä ole kielletty ja että ne saivat marssia rauhassa Helsingin kaduilla, oli äärimmäinen esimerkki siitä, että Suomi arvostaa kansalaisvapauksia. Samoin demlataustaisten virkamiesten erottaminen pitäisi olla itsestäänselvää kaikilta yhteiskunnan tahoilta Ryssän kätyreinä.

Erityisesti on syytä muistaa rajoittaa kansallemme vahingollisen islamistien räyhäjengien muodostumisen estäminen. Suomessa pitää mielenosoitusten olla suomenkielisiä, jotta tiedämme mitä vaaditaan ja millaista murhanhimoa on liikenteessä julkisesti.

Samoin pitää kaikki isänmaallinen ja vahingollinen lainsäädäntö mitätöidä: 

- Suojeluskunnat takaisin vanhoin aseenkanto-oikeuksin 
- Ottawan miinasopimus nurin jne
- Auto- ja alkoholiverotus Saksan ja Viron tapaan.



Seppo Lehto Ajan Suunta nettijulkaisu 
 
Kuvia oheiselta soihtukulkuemarssilta Hietaniemen sankarihautausmaalle: 

"612.fi-yhdistys järjestää edellisien vuosien tapaan myös tänä vuonna soihtukulkueen Helsingin Hietaniemen sankarihautausmaalle itsenäisyyspäivänä 6.12.2016 klo 18:30."

Soihtukulkue nytkähti liikkeelle n. kello 19:10












http://ajan-suunta.blogspot.fi

------------------------

------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti